Beoordelingen van Ná Saõ Streetfood Groningen

Recente recensies van Ná Saõ Streetfood Groningen

5 sterren na 109 reviews

, 08-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 31-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere goed gevulde pokebowls

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, niet vet, snel en warm erg smakelijk.

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerijk eten, goede porties. Een feestje :)

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Goede prijs-kwaliteitverhouding

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, verrassend anders voor eten van de chinees. Ik ben helemaal tevreden.

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

De loaded fries met crispy cheddar chicken is oprecht het lekkerste wat ik ooit heb gegeten. Echt heel goed!

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

17:06 besteld en 17:15 kon ik het ophalen! Super lekker en snel dus, bij afhaal ook nog 20% korting!

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

goeie portie, vriendelijk personeel, ziet er mooi uit van binnen, goed en lekker eten voor prima prijs

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Loaded Fries die er zijn!

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten prima. En toen ik mijn vuilnispas per ongeluk had laten ligggen, werd het door 1 van de bezorgers thuisbezorgd! Top service ;)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima poke bowl Tonijn!

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Sushi was lekker vers en friet was nog lekker krokant en warm!! Vriendelijke mensen en bezorger. Jullie hebben zeker een vaste klant erbij!

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld, slechte ervaring helaas. Geen soja, wasabi, gember en stokjes erbij. Sojabonen waren alleen de bovenste warm, onderste ijskoud. Sushi behoorlijk geschut tijdens de rit, lag niet meer zoals het hoort in het bakje. Gebeld en oplossing portie sojabonen tegoed en nabrengen kon, maar dan moesten we half uur wachten.. jammer. Volgende keer maar gewoon weer afhalen.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Grote verse porties en aardig personeel!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt goed!

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd hartstikke lekker en super snel! Crispy cheddar chicken loaded fries is aanrader!

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit voor een lage prijs. Ook had ik een fout gemaakt met het tijdstip van afhalen en nadat ik daarover gebeld ben, heb ik alsnog op het gewenste tijdstip een vers gemaakte bestelling af kunnen halen. Top!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld bij Nà Saõ. we hebben er heerlijk van gegeten. Vriendelijk personeel! zeker voor herhaling vatbaar!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top eten, goed verzorgd, en stond op tijd klaar toen ik het kwam afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo hé! Super lekker hier, die loaded fries!!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! De sushi mag wat dunner gesneden worden en de rijst wat zachter wat mij betreft. Maar het was top food. 🍱 Zeker de moeite waard om te bestellen!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker eten. Goede porties. Prima prijs/kwaliteit. Niets dan lof

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle service

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Als ik een poke bowl wil bestel ik hier altijd. Smaakt heerlijk, grote portie en een fatsoenlijke prijs

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en heerlijk gegeten. We gaan zeker weer eens bestellen.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Goede porties, prima prijzen. Blij verrast.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Er zat mijnsinziens iets teveel saus over de salad bowl crispy chicken, waardoor het erg scherp was. Verder was het prima!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl Crispy Chicken is echt een dikke aanrader. Heerlijk vers en royaal gevuld. Zeker bij afhalen voor een mooie prijs.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste loaded fries in Groningen

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De curry was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gesmuld!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker! Ik denk één van m’n nieuwe favoriete sushirestaurants van Groningen. M’n vriend vond de Loaded Fries Cripsy Cheddar Chicken ook erg lekker.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Kreeg als tip van een collega om hier wat te gaan eten. Was super lekker. Nog niet eerder zulk lekkere patat met gehad. Kom zeker nog eens.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, maar man wat veel!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker !!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed warm, ook nog bij thuiskomst. Kip was mals en lekker. Het leek erop alsof de porties groter zijn geworden? Als dat zo is, prima!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en snel af te halen

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn zoon is in 1 klap poke-bowl fan geworden. Rest vh eten (mn loaded fries) was ook erg lekker. Aanrader!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Verrukkelijk . Van alles wat gegeten . Echt smullen

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Onwijs lekkere verse sushi en ook de patat pulled pork was super!! Dikke aanrader

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!! de frietjes met stoofvlees/pulled pork/crispy chicken moet je echt proberen. Super vriendelijk personeel en het eten is snel klaar. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was precies op de afgesproken tijd klaar en het was heerlijk!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker en goed vol !!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, zelf afgehaald. Ging lekker snel! 2x curry en diverse hapjes besteld. Smaak top en lekker warm. Goed verpakt en vriendelijke bediening. Aanrader! Vooral de Korean Chiken Bites!!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goede kwaliteit!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling is zoals altijd weer goed bevallen! Snelle service en erg lekker eten (vooral fan van loaded fries en pokébowl).

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, ook de kinderen vonden het lekker. We hadden alleen wat veel.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom geweldig!!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super snel, aardig personeel, goeie porties en erg lekker.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vers en smaakvol! En de warme gerechten warm en goed getimed!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

heel erg goed

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verrassende borrelbox. De sla had wat ons betreft er niet bij gehoeven, was een beetje slap. Loaded fries altijd een Succes!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We waren heel erg tevreden. Erg smakelijk en knapperig nog. Ook erg blij dat alles in het papier was verpakt.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had de poke bowl chicken en was Heerlijk!!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ruime lekkere porties! Ik ga vaker hier bestellen

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We vonden het eten matig. Vooral m.b.t. smaak. We hadden 5 verschillende gerechten en gek genoeg smaakte het allemaal een beetje hetzelfde. - mini loempia’s : prima - fresh springrolls: dikke onvoldoende, te veel noedel vulling, nauwelijks verse ingrediënten qua vulling, zelfde kant en klare sweet chili saus als bij alle andere gerechten. Gewoon echt niet lekker. We hebben het niet opgegeten. - buda bowl : redelijk. Portie grootte was goed, wel te veel rijst in verhouding. Smaak was matig, we hebben het vermoeden dat ‘t uhm in de saus zat. De verse ingrediënten waren vers. - kimchi : matig. Ook matig qua smaak en erg grove stukken. - Gyoza : prima

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was alleen de eierbal echt perfect. De frietjes van zoete aardapoel waren echt veeeeel te slap en soppig! De saté vertrouwde ik niet helemasl op gaarheid, dus heb ik nog in de oven gedaan, maar hij was wel lekker van smaak

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede kwaliteit, op tijd klaar. Aan de prijs maar wel waar voor je geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alle bestellingen smaakten erg goed en naar wens! Heb 5 minuten naar huis moeten rijden na afhalen, bij aankomst thuis was kwaliteit friet goed en goed op temperatuur. Wij komen zeker vaker afhalen en raden het aan aan vrienden!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten een aanrader!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vaak nagedacht om wat bij jullie op te halen. Na vandaag, ben ik sowieso een vaste klant! Het was heerlijk, snel klaar en een zeer vriendelijke sfeer. Tot gauw!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb dezelfde bestelling gedaan in oktober. Toen was hij subliem, 5+ sterren en ik ben erg blij met jullie concept zo dichtbij. Vandaag was het minder. De korean fried chicken leek nu een andere kwaliteit kip: meer een soort gemarineerde kipschnitzels. Dat vond ik jammer. Sashimi laatst was wel echt heel goed.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is erg lekker maar ik kreeg de verkeerde sushi mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

erg lekker, op de afgesproken tijd klaar en goed op temperatuur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Op tijd klaar, vriendelijke mensen. Sushi vers, stevig in elkaar gerold, goede smaak!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima curry met beef, aangenaam spicy

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke toevoeging aan de leuke oranjewijk. Fijne smaakvolle gerechtjes. De loaded fries met Rendang zijn aan te raden.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeker een aanrader!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten wat heerlijk en de service super!!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De pokebowl was veel en heerlijk. De curry was erg scherp, (staat er ook bij) naar mijn smaak, maar verder lekker.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Al vaker besteld en altijd lekker!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Gao Bao pulled pork besteld! En de laoded fries met pulled pork was goed.