Beoordelingen van Ná Saõ Streetfood Groningen

Recente recensies van Ná Saõ Streetfood Groningen

5 sterren na 53 reviews

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Verrukkelijk . Van alles wat gegeten . Echt smullen

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Onwijs lekkere verse sushi en ook de patat pulled pork was super!! Dikke aanrader

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!! de frietjes met stoofvlees/pulled pork/crispy chicken moet je echt proberen. Super vriendelijk personeel en het eten is snel klaar. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was precies op de afgesproken tijd klaar en het was heerlijk!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker en goed vol !!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, zelf afgehaald. Ging lekker snel! 2x curry en diverse hapjes besteld. Smaak top en lekker warm. Goed verpakt en vriendelijke bediening. Aanrader! Vooral de Korean Chiken Bites!!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goede kwaliteit!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling is zoals altijd weer goed bevallen! Snelle service en erg lekker eten (vooral fan van loaded fries en pokébowl).

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, ook de kinderen vonden het lekker. We hadden alleen wat veel.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom geweldig!!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super snel, aardig personeel, goeie porties en erg lekker.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vers en smaakvol! En de warme gerechten warm en goed getimed!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

heel erg goed

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verrassende borrelbox. De sla had wat ons betreft er niet bij gehoeven, was een beetje slap. Loaded fries altijd een Succes!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We waren heel erg tevreden. Erg smakelijk en knapperig nog. Ook erg blij dat alles in het papier was verpakt.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had de poke bowl chicken en was Heerlijk!!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ruime lekkere porties! Ik ga vaker hier bestellen

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We vonden het eten matig. Vooral m.b.t. smaak. We hadden 5 verschillende gerechten en gek genoeg smaakte het allemaal een beetje hetzelfde. - mini loempia’s : prima - fresh springrolls: dikke onvoldoende, te veel noedel vulling, nauwelijks verse ingrediënten qua vulling, zelfde kant en klare sweet chili saus als bij alle andere gerechten. Gewoon echt niet lekker. We hebben het niet opgegeten. - buda bowl : redelijk. Portie grootte was goed, wel te veel rijst in verhouding. Smaak was matig, we hebben het vermoeden dat ‘t uhm in de saus zat. De verse ingrediënten waren vers. - kimchi : matig. Ook matig qua smaak en erg grove stukken. - Gyoza : prima

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was alleen de eierbal echt perfect. De frietjes van zoete aardapoel waren echt veeeeel te slap en soppig! De saté vertrouwde ik niet helemasl op gaarheid, dus heb ik nog in de oven gedaan, maar hij was wel lekker van smaak

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede kwaliteit, op tijd klaar. Aan de prijs maar wel waar voor je geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alle bestellingen smaakten erg goed en naar wens! Heb 5 minuten naar huis moeten rijden na afhalen, bij aankomst thuis was kwaliteit friet goed en goed op temperatuur. Wij komen zeker vaker afhalen en raden het aan aan vrienden!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten een aanrader!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vaak nagedacht om wat bij jullie op te halen. Na vandaag, ben ik sowieso een vaste klant! Het was heerlijk, snel klaar en een zeer vriendelijke sfeer. Tot gauw!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb dezelfde bestelling gedaan in oktober. Toen was hij subliem, 5+ sterren en ik ben erg blij met jullie concept zo dichtbij. Vandaag was het minder. De korean fried chicken leek nu een andere kwaliteit kip: meer een soort gemarineerde kipschnitzels. Dat vond ik jammer. Sashimi laatst was wel echt heel goed.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is erg lekker maar ik kreeg de verkeerde sushi mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

erg lekker, op de afgesproken tijd klaar en goed op temperatuur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Op tijd klaar, vriendelijke mensen. Sushi vers, stevig in elkaar gerold, goede smaak!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima curry met beef, aangenaam spicy

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke toevoeging aan de leuke oranjewijk. Fijne smaakvolle gerechtjes. De loaded fries met Rendang zijn aan te raden.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeker een aanrader!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten wat heerlijk en de service super!!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De pokebowl was veel en heerlijk. De curry was erg scherp, (staat er ook bij) naar mijn smaak, maar verder lekker.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Al vaker besteld en altijd lekker!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Gao Bao pulled pork besteld! En de laoded fries met pulled pork was goed.