Beoordelingen van Ná Saõ Streetfood Groningen

Recente recensies

5.0
Tijmen
10 mei 2024

Een van de lekkerste dingen die mama ooit heeft gehad. Big thanks aan jullie.

Roos
10 mei 2024
Menssink
22 april 2024

Zorgvuldig klaargemaakt. Zag er goed uit maar zowel de sushi als de sashimi waren zonder smaak. Niet doir u klasrgemaakt, lijkt fabrieks of groothandel levering. Jamner is toch bets aan de prijs

Kina
21 april 2024
Anisah
18 april 2024

Fast processing time and delicious meal

Patricia
14 april 2024

2e keer besteld, eten smaakte goed en vers, fijne vriendelijke service. Alleen.. de Koreaanse drankjes waren ver over datum, zagen we naderhand (december 2023!) Dat mocht eigenlijk niet worden verkocht.

Reactie van Ná Saõ Streetfood

Sorry voor het ongemak, we hadden zelf niks door omdat we dit de aller laatste 2 blikjes waren die we hadden. Maar we zouden graag iets voor u willen betekenen, als u volgende keer langskomt willen we graag het geld terug geven of u mag iets anders uitkiezen om het goed te maken. En fijn om te horen dat het eten wel lekker heeft gesmaakt!

Robert
13 april 2024

Altijd lekker eten en netjes op tijd bezorgd

Mason
9 april 2024

Het was heerlijk!! En mega snel bezorgd!

Jeroen
6 april 2024

Altijd lekker!

Robert
6 april 2024

Lekker eten altijd netjes op tijd!

Mik
6 april 2024

Super goede sushi.

Jerome
1 april 2024

Eten is altijd heerlijk!

M. Noordman
31 maart 2024
Erwin de Beer
27 maart 2024

Dacht eerst dat Sushi saai en smakeloos was, tot ik bij Ná Saõ haalde. Wat een topkwaliteit en stuk voor stuk heerlijk. Ik kom vaker!

Roos
26 maart 2024

Heel snel bereid en heel erg lekker!

Reactie van Ná Saõ Streetfood

Dankjewel lieve klanten

Jens
22 maart 2024
Baukje
20 maart 2024

Samen met een vriendin verrukkelijk gegeten Vooral de poké bowl Buddah was heerlijk .

Reactie van Ná Saõ Streetfood

Super bedankt buurvrouw ❤️

Jeroen
9 maart 2024

Heerlijke Sushi, keurig en snel bezord.

Suus
7 maart 2024
Kirsten
27 februari 2024

Bestel hier wel vaker en het is elke keer perfect.

Amber
25 februari 2024

Het eten was heerlijk! Bezorging duurde aan de lange kant maar dat was te verwachten op zondagavond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sita van Putten
24 februari 2024

prima sushi en poke bowl

Anoniem
15 februari 2024
MZ
14 februari 2024
T
13 februari 2024
Grunn
12 februari 2024

Het eten was opnieuw weer goed. Onze favoriet zijn de boa buns.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wytse
19 januari 2024

Alles prima, lekker en goede temperatnuur

Promo Bears
19 januari 2024

Bijna elke vrijdag bestellen wij als bedrijf bij Nao Street Food. De poke bowls zijn heerlijk en boordevol gezonde ingrediënten. Bezorging altijd vriendelijk en op tijd. Fijn dat jullie er zijn! André van Promo Bears

Reactie van Ná Saõ Streetfood

Super bedankt!Erg lief mijn vast klanten!

Jurgen
17 januari 2024

Vriendelijke bezorger op aangegeven tijdstip. Wel was de pokebowl een beetje koud. Wel heel lekker.

Richtje
13 januari 2024

Duurde bijna 1,5 uur voor ik het kreeg en ook 30 min langer dan de verwachte bezorgtijd. Viel me erg tegen.

Reactie van Ná Saõ Streetfood

Sorry, vandaag is erg druk, volgende keer weer beter!🙏

Alex
12 januari 2024

Heerlijk! Grote porties en geweldig qualiteit! Ik kom zeker terug :)

Mark
8 januari 2024

Snel klaar, niet duur, en goede hoeveelheid. Super

Sjoerd Pijper
6 januari 2024

Ik ben normaal zeer te spreken over jullie sushi en bijgerechten. Van deze loaded fries met kip heb ik helaas niet veel gegeten. Deze maaltijd leek niet op wat ik van de foto verwachtte. Ik vond de kip niet bijzonder lekker en de balans was niet goed. Er zat veel te veel saus op en teveel kip. Ik denk dat deze maaltijd makkelijk te verbeteren is door in de eerste plaat veel minder saus erop te doen. Verder zou ik de portie verkleinen en de kwaliteit van de kip verbeteren. Maar ik wil echt benadrukken dat er veel te veel saus op zat.

.
4 januari 2024

Geweldig eten en vriendelijke mensen!

Reactie van Ná Saõ Streetfood

Dankjewel lieve klant

Ronald
31 december 2023

Beste ter wereld❤❤

Wytse
29 december 2023

Alles prima en op goede temperatuur

Mike
29 december 2023
Ton
28 december 2023

Snelle bezorging en goede kwaliteit eten

John
11 december 2023

Zoals altijd was het eten weer fantastisch!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ná Saõ Streetfood

Dankjewel John 😄

Sharon Smit
3 december 2023

Bezorging altijd keurig op de afgesproken tijd. Sushi is gewoon de lekkerste van de stad.

Michaela
22 november 2023

Ben inmiddels een paar jaar tevreden klant, het eten is lekker en snel klaar.

Henk
21 november 2023

Niet op tijd klaar

Ronit
18 november 2023
Cam
15 november 2023

Lekker

Sharon Smit
29 oktober 2023

De lekkerste sushi van de stad, deze chef weet hoe je sushi rijst klaar maakt, complimenten voor de continuïteit van hoge kwaliteit. Na Sao heeft naast sushi ook goede kwaliteit Aziatische snacks, zoals dumplings en Vietnamese ongebakken loempias. Na Sao is onze nummer 1!

Rafael
24 oktober 2023

Snel en lekker

Reactie van Ná Saõ Streetfood

Dankjewel Rafael en je hele gezin ,Voor deze mooie recensie 👍🏼👍🏼👍🏼 , Ook bedankt voor uw bestelling!

AO
17 oktober 2023

Heerlijk gegeten Overtreft alle verwachtingen

Matthijs Beuker
28 september 2023

Bestel hier heel vaak. Helaas was de hele bestelling geschut en lag de helft in de tas. Het was wel heerlijk trouwens. Bestel hier altijd. Ik denk incident

Paco Guzmán
25 september 2023

Snel en vriendelijk

Wytse
2 september 2023

alles prima, geen op- of aanmerkingen 👍

Kil
2 september 2023

Geen chilli saus wollah miskien

Onno
30 augustus 2023
Ferrence
27 augustus 2023

Heerlijk eten Zoals altijd

Sharon Smit
25 augustus 2023

Beste Na Sao, jullie sushi is wat mij betreft echt de beste van Groningen. Aanrader.

Reactie van Ná Saõ Streetfood

Dankjewel 🌷 Voor deze mooie recensie 👍🏼👍🏼👍🏼 Sharon Smit

Mill
12 augustus 2023

Heerlijke sushi en bezorging was snel!

Matthijs & Demi
30 juli 2023

Wij hebben heerlijk gegeten bij dit geweldige restaurant. Wat een fijn personeel!

Reactie van Ná Saõ Streetfood

Beste Matthijs Beuker, Dankjewel Matthijs Voor deze mooie recensie 👍🏼👍🏼👍🏼

Karla
13 juli 2023
Hans
13 juli 2023

Heerlijke verse poke bowl. Via website besteld en stipt op tijd gereed voor afhalen. Echt een aanrader Ná Saõ

Hanneke
7 juli 2023

Heerlijke poke bowl en edamame!

MSM
30 juni 2023

Heerlijk!

Jorijn Karelsz
30 juni 2023

Geweldig eten! Hele lekker poke bowls en loaded fries! :)

Kuiper
24 juni 2023

Bij elke bestelling heel erg lekker. Snel bezorgd en nog lekker warm! Grote aanrader, Danny is ook fan!

Yip Louters
7 juni 2023

fantastische service, snel op te halen en overigens heerlijke sushi. De vis was van goede kwaliteit en goed vol van smaak, zag er keurig uit. Prijs was laag voor de hoeveelheid sushi dat ik besteld had. 10/10

Jager
2 juni 2023

Opnieuw weer lekker gegeten, zowel de loaded fries als de buns als de carrot cake smaakte goed

Silvia
1 juni 2023

Heerlijk geeten

Anoniem
26 mei 2023
Annet
20 mei 2023
Carmen
13 mei 2023

Super lekker en snel klaar! Aanrader

Bram
8 mei 2023

Deze loaded fries zijn echt gruwelijk lekker

Collin
7 mei 2023
Gijs
5 mei 2023
Elmar
5 mei 2023

Heerlijk eten goed warm aangekomen. Aardige bezorging. Zeker waard om een keer weer te bestellen.

Jeroen
4 mei 2023
Pim Slijkhuis
29 april 2023
meinders
24 april 2023

Goed eten!

Jelmer
18 april 2023
Marie
16 april 2023

Zalige verse sushi!

Michaela
11 april 2023

Tot nu toe bestelde ik alleen de pokébowls, deze zijn altijd heerlijk. Vriendelijke bediening.

Senna
9 april 2023

Prima kwaliteit en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debby Jager
7 april 2023
KT
29 maart 2023

Heerlijk eten en ze waren keurig op tijd!!

Jeroen
26 maart 2023

Eten is altijd van goede kwaliteit voor een goede prijs.

Reactie van Ná Saõ Streetfood

Bedankt voor de mooie beoordeling!

许家玮
26 maart 2023

非常好吃!一如往常

Reactie van Ná Saõ Streetfood

非常感谢你一如既往的支持我们!

Jager
15 maart 2023
Sanne
15 maart 2023

De poke bowl was erg lekker zo als altijd! Maar in de churros die ik bestelde zat een stuk blauw plastic waar ik me bijna in verslikte.

Anoniem
10 maart 2023

Heerlijk, lekkerste pokebowl van Groningen!!

Reactie van Ná Saõ Streetfood

Super bedankt voor de mooie beoordeling!!!

Ryan
9 maart 2023
Jager
26 februari 2023

Heerlijk gegeten, zowel de luxe frietjes als de buns waren heerlijk en een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
24 februari 2023

Zoals altijd was het ook deze keer topkwaliteit, we hebben heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!

Reactie van Ná Saõ Streetfood

bedankt John ☺️

Ryan
19 februari 2023
Bo
17 februari 2023
Ferrence Speelman
15 februari 2023

Heerlijk zoals altijd! Ga zo door!

Jude
10 februari 2023
Ryan
8 februari 2023
B.
4 februari 2023

Erg lekker en vlot bezorgd

Anoniem
3 februari 2023

Het eten was echt erg lekker. Ik zou het iedereen aanraden. Eigenlijk niet eens heel duur. Ik had gao bao met crispy chicken en die ga ik echt vaker bestellen. De spring rolls zat gratis sausje bij en bij de churros ook, dat was ook top.

Eva
3 februari 2023

Erg lekkere sushi!

Mark
2 februari 2023

Op tijd/lekker!

Fa Mos
30 januari 2023

Eten was super lekker, zeer goede kwaliteit. Bezorging was ook super. 1 van de beste restaurants in de stad in mijn mening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.
29 januari 2023

4x besteld in 2 week, eten top, alleen 4x geen stokjes bij de sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.